Често задавани въпроси

Цените крайни ли са?

Всички цени в сайта са без начислено ДДС! При поръчване на определен продукт го получавате на цената на която сте го заявили, стига да не е изчерпан като наличност, с което ние своевременно ще Ви уведомим!

Как да си купя продукт от сайта?

Когато желаете да закупите продукт, просто натиснете бутона “Купи”. В количката Ви ще излезе списък с всички поръчани продукти. От тук можете да изтривате или променяте количества. На следващите страници попълнете Вашите данни, изберете най-удобните за Вас методи на плащане и доставка. Запознайте се с общите условия на сайта и натиснете бутона “Завършване на поръчката”. Ще получите номер на поръчка, с който можете във всеки момент да проследявате статуса на Вашите поръчки.

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че се спрете на някоя от нашите продукти, то тогава с цел по- добро обслужване и улеснение на поръчката, регистрацията е задължителна. Тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

Какви са начините, по които мога да направя поръчка?

Можете да направите поръчка онлайн без и ъсс регистрация в сайта ни, по мейл или по телефона.

Какви са сроковете за доставка?

Стандартният срок за доставка е до 3 работни дни.
 -Стараем се да изпълняваме поръчките  до 24 часа.
Как да върна продукт?
Попълнете “Формуляра за връщане на продукт”, но не и по-късно от 15 календарни дни след получаването/вземането му. Продукта трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е бил доставен.

При какви условия мога да върна пратката?

Всички стоки трябва да бъдат в същото състояние като при доставката, без наранявания, в изряден търговски вид и пълен комплект с прилежащите аксесоари и документи.

Стоката трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка: аксесоари, дискове, ръководства, транспортна опаковка, оригинална гаранционна карта и всички документи, с която е била доставена.

Стоката трябва да бъде без следи от употреба, драскотини, наранявания, охлузвания, със защитни найлонови покрития, ако е имало такива.

Кои са предимствата от поръчката онлайн?
Поръчката онлайн ти носи редица предимства: Може да бъде направена по всяко време от денонощието и се обработва автоматично съгласно реда на нейната регистрация; Резервацията на продуктите се прави автоматично при изпращане на поръчката, ако продукта е със статус „Наличен“; Не чакаш на опашки и не пренасяш ти тежките торби и продукти до дома си.

Искам да задам друг въпрос…

В случай, че не намирате отговор на някой от въпросите си тук или на страницата  ОБЩИ УСЛОВИЯ, с радост ще отговорим на запитването Ви, което може да направите с e-mail на [email protected] или на посочения телефонен номер.